Desso

DESSO Tapijt

Desso is een bedrijf van Nederlandse bodem, opgericht in 1930 in Oss en inmiddels actief in meer dan 100 landen. De grote omvang en rijke geschiedenis van Desso maakt deze fabrikant tot een betrouwbaar merk als het aankomt op kwaliteit en beschikt over een uitgebreid assortiment van hoogwaardige tapijttegels. Desso wil graag producten ontwikkelen die een aanmerkelijk beter binnenklimaat creëren die de gezondheid en het welzijn van mensen centraal zet. De tapijttegels van Desso hebben hiermee invloed op de positieve gevolgen voor de prestaties van haar eindgebruikers.

Meer weten over onze dienstverlening of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Tapijttegels

Tapijttegels van Desso zijn ontwikkelt aan de hand van drie pijlers Creativiteit, Functionaliteit en Cradle to Cradle (C2C). Door het gebruik van tapijttegels van Desso draagt u bij aan het nastreven van een circulaire economie. In een circulaire economie worden tapijttegels dusdanig ontworpen dat aan het einde van de levensduur de materialen eenvoudig kunnen worden gescheiden en worden hergebruikt of gerecycled. Hiermee wordt grondstoffen-schaarste voorkomen. Bent u nieuwsgierig naar de duurzame mogelijkheden van tapijttegels voor uw kantoor? Neem contact met ons op en wij geven u graag uitgebreid advies hoe tapijttegels in uw kantoor een bijdrage kunnen leveren aan de circulaire economie.

Wij werken voor

Kantoren

Woningen

Scholen

Zorg

Over GYSS

GYSS is van huis uit leverancier van tapijt en huurmeubilair aan beurzen en evenementen. Wij zijn een flexibel team dat dag en nacht klaar staat om uw beurs of stand helemaal naar wens voor u in te richten. Vanwege ons grote netwerk aan inkoopkanalen bij producenten van vloerbekleding waaronder tapijttegels, pvc vloeren, laminaat en marmoleum houden wij ons ook graag bezig met projectstoffering. Binnen de projectstoffering bieden wij onze diensten aan bij onder meer het stofferen van kantoren, het onderwijs, de zorg, overheidsgebouwen en woningen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de beurs- en projectstoffering kunt u rekenen op de beste kwaliteit. Met een centrale ligging in het land op industrieterrein Oudenrijn nabij Utrecht verlenen wij snelle service en leveringen zowel nationaal als internationaal. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Vloerbedekking en meubilair voor beurzen, congressen, evenementen en tentoonstellingen.