Forbo

Forbo Tapijt

Forbo staat bekend als leverancier van marmoleum vloeren en Coral deurmatten. Vloeren van Forbo zorgen ervoor dat mensen op een prettige manier met elkaar kunnen wonen, werken en verblijven. Marmoleum vloeren van Forbo creëren een gezonde ruimte binnen en dragen bij aan een duurzame wereld buiten. Forbo is wereldleider in linoleum (marmoleum) en daarmee staat de uitstekende kwaliteit in marmoleum vloeren van dit merk garant.

Meer weten over onze dienstverlening of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Duurzaam tapijt

Forbo gelooft in ‘creating better environments’ en heeft duurzaamheid daarom hoog in het vaandel staan. De fabrieken van Forbo draaien op 100% groene energie en het productieproces is gebaseerd op verminderen, terugnemen, hergebruiken en hernieuwen. Forbo neemt installatieresten terug en verwerkt dit gebruikte materiaal in onder andere nieuwe marmoleum vloeren en Coral deurmatten. Dankzij deze manier van produceren streeft Forbo naar een circulaire economie.

Wij werken voor

Kantoren

Woningen

Scholen

Zorg

Over GYSS

GYSS is van huis uit leverancier van tapijt en huurmeubilair aan beurzen en evenementen. Wij zijn een flexibel team dat dag en nacht klaar staat om uw beurs of stand helemaal naar wens voor u in te richten. Vanwege ons grote netwerk aan inkoopkanalen bij producenten van vloerbekleding waaronder tapijttegels, pvc vloeren, laminaat en marmoleum houden wij ons ook graag bezig met projectstoffering. Binnen de projectstoffering bieden wij onze diensten aan bij onder meer het stofferen van kantoren, het onderwijs, de zorg, overheidsgebouwen en woningen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de beurs- en projectstoffering kunt u rekenen op de beste kwaliteit. Met een centrale ligging in het land op industrieterrein Oudenrijn nabij Utrecht verlenen wij snelle service en leveringen zowel nationaal als internationaal. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Vloerbedekking en meubilair voor beurzen, congressen, evenementen en tentoonstellingen.