IVC

IVC Group

IVC is gericht op het creëren van unieke vloeren voor kantoren, retail, horeca, recreatie, woningen, onderwijs en gezondheidszorg. IVC is een jong bedrijf dat opgericht is 1997 en momenteel de grootste Europese producten van pvc vloeren en tapijttegels. IVC Group produceert jaarlijks meer dan 180 miljoen m2 aan vloerbekleding. Sinds 2015 is IVC onderdeel van de Mohawk Industries Inc. en daarmee behoort IVC tot een bedrijf dat wereldwijd een van de allergrootste is in vloerbekleding.

Meer weten over onze dienstverlening of een vrijblijvende offerte aanvragen?
overheden gyss

Kwaliteit

Dankzij deze positie in de wereldmarkt bestaat er geen twijfel over de kwaliteit en het enorme aanbod in unieke vloerpatronen van IVC. Bent u geïnteresseerd in een unieke pvc vloer of tapijttegels voor uw kantoor of woning neem dan contact met ons op. Wij geven u graag uitgebreid advies over de mogelijkheden.

Wij werken voor

Kantoren

Woningen

Scholen

Zorg

Over GYSS

GYSS is van huis uit leverancier van tapijt en huurmeubilair aan beurzen en evenementen. Wij zijn een flexibel team dat dag en nacht klaar staat om uw beurs of stand helemaal naar wens voor u in te richten. Vanwege ons grote netwerk aan inkoopkanalen bij producenten van vloerbekleding waaronder tapijttegels, pvc vloeren, laminaat en marmoleum houden wij ons ook graag bezig met projectstoffering. Binnen de projectstoffering bieden wij onze diensten aan bij onder meer het stofferen van kantoren, het onderwijs, de zorg, overheidsgebouwen en woningen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de beurs- en projectstoffering kunt u rekenen op de beste kwaliteit. Met een centrale ligging in het land op industrieterrein Oudenrijn nabij Utrecht verlenen wij snelle service en leveringen zowel nationaal als internationaal. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Vloerbedekking en meubilair voor beurzen, congressen, evenementen en tentoonstellingen.