Kantoor

Kantoren stofferen

Laat ons u adviseren voor duurzame vloeren in uw kantoor. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar tapijttegels voor in uw kantoor wij kunnen snel leveren inclusief de beste kwaliteit legservice. Een strakke uitstraling, zakelijk en doordat vieze tegels eenvoudig gewisseld kunnen worden vooral duurzaam. Daarnaast zijn er natuurlijk ook veel andere mogelijkheden. Denk aan pvc vloeren, rubber vloeren of marmoleum voor in uw kantoor. Wij helpen u graag bij de juiste keuze voor een nieuwe vloer.

In een eerste kennismakingsgesprek geven wij u advies over welk type vloer het best in uw kantoor past. Vervolgens maken wij een offerte op maat voor het door u gekozen type vloer. Tijdens de installatie verwijderen wij eventueel eerst de oude vloer en leggen vervolgens de nieuwe. Wanneer de vloer geheel naar uw tevredenheid ligt komen wij graag periodiek terug voor het onderhoud. Zo gaat uw vloer langer mee en zit u er netjes bij tijdens zakelijke meetings.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of een offerte aanvragen?

Tapijttegels

PVC Vloeren

Marmoleum

Deurmatten

Producten voor kantoren

  • Tapijttegels
  • PVC vloeren
  • Marmoleum
  • Deurmatten

Onze werkwijze

Stap 1: Kennismaking

Stap 2: Inventarisatie

Stap 3: Advies geven

Stap4: Planning samenstellen

Stap 5: Uitvoeren

Stap 6: Onderhouden

Over GYSS

GYSS is begonnen als leverancier van tapijt en meubilair aan beurzen en evenementen. Vanwege ons grote netwerk aan inkoopkanalen van tapijtfabrieken was de logische vervolgstap ons ook te richten op projectstoffering. Met meer dan 20 jaar ervaring binnen de beurs- en projectstoffering kunt u rekenen op de beste kwaliteit.

Wij werken alleen met de beste merken, zoals:

MODULEO-LOGO
Desso logo
forbo-flooring-bv_1_xny82Y
IVC Group

Neem contact met ons op


Vloerbedekking en meubilair voor beurzen, congressen, evenementen en tentoonstellingen.