Marmoleum vloeren

Over Marmoleum

Marmoleum is de eerste CO2 neutrale vloer ter wereld en daarom niet alleen mooi voor binnen, maar ook goed voor buiten. Dit komt omdat marmoleum vloeren voor 97% al gemaakt worden van natuurlijke producten. Daarnaast kunt u helemaal los gaan op marmoleum. Een marmoleum vloer is namelijk zeer onderhoudsvriendelijk, vlekbestendig en krasbestendig. Kiest u voor een marmoleum vloer dan kiest u voor een duurzame vloer. Bij de keuze voor een marmoleum vloer laat u nauwelijks een ecologische footprint achter, dat is iets waar wij tegenwoordig terecht met z’n allen meer waarde aan hechten.

U kiest wellicht uit ecologisch oogpunt voor een marmoleum vloer, dat hoeft niet te betekenen dat u beperkt wordt in uw creatieve wensen. Tal van kleuren, dessins en patronen staan bij ons in de showroom ter beschikking zodat u eigen vloer kunt ontwerpen. Gewolkt marmoleum, effen kleuren, ruige en stoere dessins wij hebben het allemaal en geven u graag uitgebreid advies over hoe uw marmoleum vloer het best tot zijn recht komt.

Na een levensduur van circa 30 jaar kan het proces opnieuw beginnen. De oude marmoleum vloer kan er uitgehaald worden, deze oude vloer kan vermalen en vervoerd worden omdat deze afbreekbaar is. De verbranding levert meer thermische energie op dan de energie die tijdens het productieproces verbruikt word. Zo is de bal weer rond en dit allemaal ten gunste van moeder natuur. U kiest bewust voor een marmoleum vloer.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Kantoren

Woningen

Onderwijs

Overheid

Sectoren

Wij leveren marmoleum vloeren aan scholen, kantoren, de overheid, zorginstellingen en woningeigenaren. Bent u geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek. Maak dan snel een afspraak en laat u geheel vrijblijvend adviseren over de duurzame voordelen van marmoleum vloeren.

Over GYSS

GYSS is van huis uit leverancier van tapijt en huurmeubilair aan beurzen en evenementen. Wij zijn een flexibel team dat dag en nacht klaar staat om uw beurs of stand helemaal naar wens voor u in te richten. Vanwege ons grote netwerk aan inkoopkanalen bij producenten van vloerbekleding waaronder tapijttegels, pvc vloeren, laminaat en marmoleum houden wij ons ook graag bezig met projectstoffering. Binnen de projectstoffering bieden wij onze diensten aan bij onder meer het stofferen van kantoren, het onderwijs, de zorg, overheidsgebouwen en woningen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de beurs- en projectstoffering kunt u rekenen op de beste kwaliteit. Met een centrale ligging in het land op industrieterrein Oudenrijn nabij Utrecht verlenen wij snelle service en leveringen zowel nationaal als internationaal. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Wij werken alleen met de beste merken, zoals:

MODULEO-LOGO
Desso logo
forbo-flooring-bv_1_xny82Y
IVC Group

Vloerbedekking en meubilair voor beurzen, congressen, evenementen en tentoonstellingen.