Moduleo

Moduleo PVC

Moduleo is een van oorsprong Belgisch bedrijf en onderdeel van de IVC Group. Sinds 2015 is IVC onderdeel van de Mohawk Industries Inc. en daarmee behoort Moduleo tot een bedrijf dat wereldwijd een van de allergrootste is in vloerbekleding. Dankzij deze positie in de wereldmarkt bestaat er geen twijfel over de kwaliteit en het enorme aanbod in unieke vloerpatronen. De pvc vloeren van Moduleo worden duurzaam geproduceerd en zijn eenvoudig te onderhouden. Deze pvc vloeren onderdscheiden zich dankzij unieke designs, comfort en sterke prestaties. In tegenstelling tot veel andere pvc vloeren fabrikanten heeft Moduleo het complete ontwerpproces, productieproces en de logistiek in eigen handen.

Meer weten over onze dienstverlening of een vrijblijvende offerte aanvragen?
Woningen stofferen

Duurzame PVC vloeren

De planken en tegels in de Moduleo-collecties zijn voor 100% geïnspireerd door de natuur. Ze zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Avelgem, België. Elke vloer beschikt over haarscherpe details en ziet er hyperrealistisch uit. Voor hen die de dingen graag groots zien zijn er ook XL-planken en tegels beschikbaar.

Originele parketplanken zijn nooit identiek, zo ook de dessins van Moduleo. Een moduleo pvc vloer is net zo uniek. Moduleo pvc vloeren hebben meer dan 90 unieke planken of tegels per dessin. Door een uniek embosseringsproces brengt Moduleo de kleinste details van elk houtdesign tot leven. Dankzij deze reliëfstructuur zie en voel je de diepte van echte houtnerven en knoesten.

Vraag bij ons direct naar uw mogelijkheden voor de aanschaf van een Moduleo pvc vloer en wij geven u graag uitgebreid advies.

Wij werken voor

Kantoren

Woningen

Scholen

Overheid

Over GYSS

GYSS is van huis uit leverancier van tapijt en huurmeubilair aan beurzen en evenementen. Wij zijn een flexibel team dat dag en nacht klaar staat om uw beurs of stand helemaal naar wens voor u in te richten. Vanwege ons grote netwerk aan inkoopkanalen bij producenten van vloerbekleding waaronder tapijttegels, pvc vloeren, laminaat en marmoleum houden wij ons ook graag bezig met projectstoffering. Binnen de projectstoffering bieden wij onze diensten aan bij onder meer het stofferen van kantoren, het onderwijs, de zorg, overheidsgebouwen en woningen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de beurs- en projectstoffering kunt u rekenen op de beste kwaliteit. Met een centrale ligging in het land op industrieterrein Oudenrijn nabij Utrecht verlenen wij snelle service en leveringen zowel nationaal als internationaal. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Contact

Vloerbedekking en meubilair voor beurzen, congressen, evenementen en tentoonstellingen.