Onderwijs

Voor onderwijs

Laat ons u adviseren voor duurzame vloeren binnen het onderwijs. Veelal is marmoleum perfect geschikt voor scholen. Marmoleum is namelijk slijtvast, onderhoudsvriendelijke en duurzaam. Wij kunnen deze vloer voor u leggen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook andere mogelijkheden. Denk aan pvc vloeren en tapijttegels die ook geschikt kunnen zijn voor scholen. Natuurlijk helpen wij u graag bij de juiste keuze en geven geheel vrijblijvend advies over welke kwaliteit vloer het best bij uw school past.

In een eerste kennismakingsgesprek geven wij u advies over welk type vloer het best bij uw school past. Vervolgens maken wij een offerte op maat voor het door u gekozen type vloer. Tijdens de installatie verwijderen wij eerst de oude vloer en leggen vervolgens de nieuwe. Wanneer de vloer geheel naar uw tevredenheid ligt komen wij graag periodiek terug voor het onderhoud, zo ontzorgen wij de docenten in het onderwijs.

School vloeren

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of een offerte aanvragen?

Tapijttegels

PVC Vloeren

Marmoleum

Deurmatten

Geschikte vloeren voor scholen zijn:
  • Marmoleum (linoleum)
  • PVC vloeren
  • Rubber vloeren
  • Tapijttegels
  • Deurmatten

Over GYSS

GYSS is begonnen als leverancier van tapijt en meubilair aan beurzen en evenementen. Vanwege ons grote netwerk aan inkoopkanalen van tapijtfabrieken was de logische vervolgstap ons ook te richten op projectstoffering. Met meer dan 20 jaar ervaring binnen de beurs- en projectstoffering kunt u rekenen op de beste kwaliteit.

Wij werken alleen met de beste merken, zoals:

IVC Group
forbo-flooring-bv_1_xny82Y
Desso logo
MODULEO-LOGO

Neem contact met ons op


Vloerbedekking en meubilair voor beurzen, congressen, evenementen en tentoonstellingen.