Overheid

Voor overheden

Laat ons u adviseren voor duurzame vloeren in overheidsgebouwen, bij ons kunt u terecht voor vrijwel elke vloeroplossing. Wij leveren snel en geven geheel vrijblijvend advies. Tapijttegels leggen van de beste kwaliteit in uw kantoor, hal of lobby. Een strakke uitstraling, zakelijk en doordat vieze tegels eenvoudig gewisseld kunnen worden vooral duurzaam. Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden. Denk aan pvc vloeren, rubber vloeren of marmoleum. Wij helpen u graag bij de keuze voor een nieuwe vloer.

In een eerste kennismakingsgesprek geven wij u advies over welk type vloer het best bij uw instantie past. Vervolgens maken wij een offerte op maat voor het door u gekozen type vloer. Tijdens de installatie verwijderen wij eventueel eerst de oude vloer en leggen vervolgens de nieuwe. Wanneer de vloer geheel naar uw tevredenheid ligt komen wij graag periodiek terug voor het onderhoud, zo blijft de vloer schoon en gaat uw vloer zo lang mogelijk mee.

overheden gyss

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of een offerte aanvragen?

Tapijttegels

PVC Vloeren

Marmoleum

Deurmatten

Producten 

  • Tapijttegels
  • PVC vloeren
  • Rubber vloeren
  • Marmoleum
  • Deurmatten

Over GYSS

GYSS is begonnen als leverancier van tapijt en meubilair aan beurzen en evenementen. Vanwege ons grote netwerk aan inkoopkanalen van tapijtfabrieken was de logische vervolgstap ons ook te richten op projectstoffering. Met meer dan 20 jaar ervaring binnen de beurs- en projectstoffering kunt u rekenen op de beste kwaliteit.

Wij werken alleen met de beste merken, zoals:

MODULEO-LOGO
Desso logo
forbo-flooring-bv_1_xny82Y
IVC Group

Neem contact met ons op


Vloerbedekking en meubilair voor beurzen, congressen, evenementen en tentoonstellingen.