PVC Vloeren

Over PVC Vloeren

Bent u op zoek naar een vloer van hout of steen, maar dan zonder de bijbehorende moeite. Dan zijn pvc vloeren de perfecte oplossing voor uw kantoor of woning. PVC vloeren zijn krasbestendig, waterbestendig en onderhoudsvriendelijk. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment aan diverse dessins hout of steen look. Geef uw kantoor of woning de uitstraling die het verdiend en maak de vloer af met een bijpassende plint. Naast de standaard legpatronen kunt u ook kiezen voor een visgraat of hongaarse punt.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of vrijblijvend een offerte aanvragen?

Kantoren

Woningen

Scholen

Overheid

Sectoren

Wij leveren onze pvc vloeren aan de overheid, kantoren, vastgoed investeerders, scholen en woning eigenaren. Bent u geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek. Maak dan snel een afspraak en laat u geheel vrijblijvend inspireren over de eindeloze mogelijkheden van pvc vloeren. Het is niet voor niets dat deze vloeren momenteel uiterst populair zijn.

Over GYSS

GYSS is van huis uit leverancier van tapijt en huurmeubilair aan beurzen en evenementen. Wij zijn een flexibel team dat dag en nacht klaar staat om uw beurs of stand helemaal naar wens voor u in te richten. Vanwege ons grote netwerk aan inkoopkanalen bij producenten van vloerbekleding waaronder tapijttegels, pvc vloeren, laminaat en marmoleum houden wij ons ook graag bezig met projectstoffering. Binnen de projectstoffering bieden wij onze diensten aan bij onder meer het stofferen van kantoren, het onderwijs, de zorg, overheidsgebouwen en woningen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de beurs- en projectstoffering kunt u rekenen op de beste kwaliteit. Met een centrale ligging in het land op industrieterrein Oudenrijn nabij Utrecht verlenen wij snelle service en leveringen zowel nationaal als internationaal. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Wij werken alleen met de beste merken, zoals:

MODULEO-LOGO
Desso logo
forbo-flooring-bv_1_xny82Y
IVC Group

Vloerbedekking en meubilair voor beurzen, congressen, evenementen en tentoonstellingen.