Tapijttegels

Over Tapijttegels

Wilt u kantoor nieuw leven inblazen, dan zijn tapijttegels daar perfect geschikt voor. Wij hebben een uitgebreid assortiment bestaand uit diverse merken, kleuren en patronen. Met de keuze voor tapijttegels heeft u de mogelijkheid voor dessins op maat. Laat uw creativiteit de vrije loop en speel moeiteloos met ruim 300 kleuren, matte of glossy texturen en creëer de perfecte vloer voor uw kantoor. Het grote voordeel van tapijttegels is dat vlekken eenvoudig weggehaald kunnen worden door er simpelweg een nieuwe tegel in te leggen.

De veelzijdigheid en flexibiliteit van tapijttegels biedt oneindig veel mogelijkheden. Tapijttegels zijn een duurzame oplossing voor commerciële ruimtes. Voeg extra textuur toe, maak zelf gedurfde combinaties en benut de rijke diversiteit aan kleuren en patronen. Ga helemaal los op uw eigen ontwerp voor uw kantoor of commerciële ruimte. Kom bij ons langs en bekijk de gehele collectie tapijttegels voor commercieel gebruik. Wilt u aanschuiven om direct aan de slag te gaan met uw eigen ontwerp, geen probleem. Onder het genot van een kop koffie kijken wij graag met u mee en geven uitgebreid advies over de implementatie van uw eigen ideeën.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of een offerte aanvragen?

Kantoren

Woningen

Onderwijs

Overheid

Sectoren

Wij leveren onze tapijttegels onder andere aan overheidsgebouwen, kantoren, vastgoed investeerders en scholen. Bent u geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek. Maak dan snel een afspraak en laat u geheel vrijblijvend adviseren over de talloze voordelen van tapijttegels.

Over GYSS

GYSS is van huis uit leverancier van tapijt en huurmeubilair aan beurzen en evenementen. Wij zijn een flexibel team dat dag en nacht klaar staat om uw beurs of stand helemaal naar wens voor u in te richten. Vanwege ons grote netwerk aan inkoopkanalen bij producenten van vloerbekleding waaronder tapijttegels, pvc vloeren, laminaat en marmoleum houden wij ons ook graag bezig met projectstoffering. Binnen de projectstoffering bieden wij onze diensten aan bij onder meer het stofferen van kantoren, het onderwijs, de zorg, overheidsgebouwen en woningen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de beurs- en projectstoffering kunt u rekenen op de beste kwaliteit. Met een centrale ligging in het land op industrieterrein Oudenrijn nabij Utrecht verlenen wij snelle service en leveringen zowel nationaal als internationaal. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Wij werken alleen met de beste merken, zoals:

MODULEO-LOGO
Desso logo
forbo-flooring-bv_1_xny82Y
IVC Group

Vloerbedekking en meubilair voor beurzen, congressen, evenementen en tentoonstellingen.