Woningen

Woningen stofferen

Laat ons u adviseren voor duurzame vloeren in uw woning. Bent u bijvoorbeeld opzoek naar een pvc vloer voor in uw woning wij leveren snel inclusief de beste kwaliteit legservice. PVC vloeren zijn duurzaam omdat deze lang meegaan en er weinig snijverlies is. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor andere vloeren in uw woning. Denk bijvoorbeeld aan laminaat, tapijt, marmoleum of sisal tapijt. Wij helpen u graag bij de juiste keuze voor een nieuwe vloer.

In een eerste kennismakingsgesprek geven wij u advies over welk type vloer het best in uw woning past. Vervolgens maken wij een offerte op maat voor het door u gekozen type vloer. Tijdens de installatie verwijderen wij eventueel eerst de oude vloer, kunnen wij egaliseren en leggen vervolgens de nieuwe vloer. Wanneer de vloer geheel naar uw tevredenheid ligt komen wij graag periodiek terug voor het onderhoud. Zo heeft u zo lang mogelijk plezier van uw vloer.

Woningen stofferen

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of een offerte aanvragen?

PVC Vloeren

Tapijttegels

Deurmatten

Marmoleum

Producten voor woning

  • PVC vloeren
  • Laminaat
  • Tapijt
  • Marmoleum
  • Sisal tapijt
  • Deurmatten

Over GYSS

GYSS is begonnen als leverancier van tapijt en meubilair aan beurzen en evenementen. Vanwege ons grote netwerk aan inkoopkanalen van tapijtfabrieken was de logische vervolgstap ons ook te richten op projectstoffering. Met meer dan 20 jaar ervaring binnen de beurs- en projectstoffering kunt u rekenen op de beste kwaliteit.

Wij werken met de beste merken, zoals:

MODULEO-LOGO
Desso logo
forbo-flooring-bv_1_xny82Y
IVC Group

Neem contact met ons op


Vloerbedekking en meubilair voor beurzen, congressen, evenementen en tentoonstellingen.